OM MIAS INREDNING

För att få ut min skrivarlusta och fortsätta hålla huvudet på skaft under mammaledigheten passar jag på att skapa en blogg för att driva fram mitt ”hemmaprojekt”. Målet är att ni ska kunna få följa steg för steg hur varje rum tar form likväl som annat småpyssel kan kan dyka upp.

Det är inte lätt att ställa om från spröjsade fönster idyll till ett 60-tals hus. Men mysfaktorn ska ändå infinna sig. Det ska banne mig funka!

2 tankar om “OM MIAS INREDNING

  1. Hej,

    Tack för bra blogg med kanonmkt inspiration! Har hittat en pall jag vill klä om med fårskinn och tänkte höra med dig var du köpte ditt fårskinn eller om du vet någon som säljer?

    MVH,

    Adeline

    • Hej och stort tack för ditt meddelande. Vad glad jag blir att jag kan inspirera andra! 🙂 Kul att du ska göra en fårskinnspall, de är sååå fina!
      Jag har turen att känna föra fårfarmare, både utanför Falköping och utanför Örebro där jag kan komma över fårskinn som ”inte är helt perfekta”, vilket innebär att jag kan köpa dem till beredningspris. I och med att jag ändå klipper i dem så behöver de inte vara så perfekta. 😉
      Vart håller du hus? Kanske du kan komma i kontakt med någon via mig.
      Annars stort stort lycka till och åter igen tack för att du gillar min blogg!
      Med vänlig hälsning,
      Maria

Lämna en kommentar